Palmroth

Het koude weer is in aantocht! Tijd voor een paar lekkere warme laarsjes. Normaal zouden we u graag persoonlijk willen adviseren welk model het beste bij u past. Helaas is dat voorlopig niet mogelijk. 
Uiteraard zijn we wel telefonisch bereikbaar en kunt u alle vragen stellen voordat u eventueel overgaat tot een online aankoop. Dan weet u bijna zeker dat u de juiste besteld!

NU OOK ONLINE SALE!

Door het moeten sluiten van de winkels hebben we de prijzen op de site aangepast zodat u ook lokaal de beste prijs heeft! We doen ons best om dezelfde dag de pakketten te versturen.

Korting Uitverkoop sale schoenen

WEBSHOP Is ONLINE!!

De eerste artikelen zijn online te bestellen. We beginnen eerst met de artikelen die vrijwel altijd passen. Daarna zullen we de andere merken toevoegen. Het liefst hebben we natuurlijk dat jullie langskomen in de winkel om gezellig te passen en alle service te krijgen. We zijn geopend maar begrijpen de keuze dt u liever thuis blijft.

Ballerina diverse kleuren

THE JACKSONS BAG NU ONLINE TE BESTELLEN!

The Jacksons London tas Oui!
webshop the jacksons bag London
webshop the jacksons bag London
Kort Shoes Amsterdam gesloten

FILIAAL AMSTERDAM GESLOTEN

Inmiddels is vanaf 1 februari j.l. ons filiaal aan de Van Baerlestraat gesloten.  Alle artikelen zijn verhuisd naar het magazijn in Bussum en liggen inmiddels in de winkel. 

Kort Shoes Amsterdam
gaat verhuizen!

Onze dromen gaan verder, op een andere plek... 
Na 60 jaar zullen we eind januari 2020 onze deuren sluiten in Amsterdam. 
Het 4de generatie familiebedrijf zal worden voortgezet in Bussum. De stad waar we 116 jaar geleden zijn begonnen!

De wereld verandert in hoog tempo. Dat is goed en mooi, maar heeft ook consequenties. Winkelstraten moeten worden aangepast aan het nieuwe retail systeem. Hoge kortingen, lagere marges, verkoop via internet, macht van de merken en het ‘show-rooming’ heeft ons doen besluiten dit filiaal te sluiten. 

Met veel plezier en trots kijken we terug op de leuke tijd die Amsterdam ons heeft gebracht. We willen u bedanken voor al die mooie jaren en gaan u missen. De outlet zullen we voorlopig blijven aanvullen en zien u dus graag nog vaak binnenlopen!  

Schoenen outlet amsterdam